Hyacinthenlaan 3
2121 TB BENNEBROEK

€ 395.000,- k.k.

In de geliefde en groene woonwijk “Het Bloemhof” ligt deze ruime tussenwoning met vrij uitzicht aan de voorzijde, flinke voor- en achtertuin op het noordwesten met royale stenen berging en achterom. Deze eengezinswoning is goed onderhouden, echter inwendig gedateerd,... Lees meer

Kenmerken
Omschrijving
In de geliefde en groene woonwijk “Het Bloemhof” ligt deze ruime tussenwoning met vrij uitzicht aan de voorzijde, flinke voor- en achtertuin op het noordwesten met royale stenen berging en achterom.

Deze eengezinswoning is goed onderhouden, echter inwendig gedateerd, een buitenkans dus om de woning naar eigen smaak in te delen en aan te passen naar de huidige woonwensen!

De parterre leent zich bijvoorbeeld voor een woonkamer met moderne (open) keuken en dubbele deuren naar achtertuin met ligging op het noordwesten.
De eerste verdieping beschikt nu over 3 slaapkamers waarvan 2 met balkon en een kleine wasruimte. Deze ruimte is goed in te delen in 2 ruime slaapkamers, een moderne ruime badkamer met 2e toilet en een aparte functionele was-/droogruimte.
De huidige zolderetage is bereikbaar d.m.v. een vlizotrap, maar in potentie zeer goed bruikbaar als 3e woonlaag met overloop, 1 of 2 kamers en stookruimte en zolderbergingen. Het woonoppervlak wordt daarmee tevens vergroot tot ca. 110 m2.
Kortom: keuze en mogelijkheden genoeg!

De ligging van de woning is perfect! Kinderen kunnen veilig spelen op de speelvoorziening schuin aan de overkant of op de vele omliggende speelpleintjes. U parkeert uw auto voor de deur of op het parkeerplein aan de overzijde.
In de directe omgeving vindt u 3 basisscholen, kinderopvang en sportvoorzieningen. De middelbare scholen in

Heemstede, Haarlem, Hoofddorp en Hillegom zijn per fiets eenvoudig en veilig bereikbaar.
Kortom, een ideale locatie om uw kinderen groot te brengen.

Indeling
Parterre: entree; hal met meterkast, trapkast en toilet met fontein; woonkamer met erker, vaste kasten en deuren naar de tuin; keuken met deur naar tuin; stenen schuur en achterom.

1e verdieping: overloop; douche met wastafel; kamer voorzijde met openslaande deuren naar het balkon; 2 kamers aan de achterzijde waarvan 1 met deur naar balkon.

2e verdieping: zolder, bereikbaar met vlizotrap. Door het aanbrengen van een vaste trap, eventueel in combinatie met 1 of 2 dakkapellen, stijgt het woonoppervlak met ca 25 m2! Zo ontstaat een zeer bruikbare 3e woonlaag, met mogelijkheid voor 1 of 2 kamers.

Bijzonderheden:
* Voor maatvoering en (optionele) indeling verwijzen wij naar de plattegronden;
* Conform NVM meetnormen ingemeten (zie meetrapport);
* Bouwjaar 1960, perceeloppervlakte 160 m2 en woonoppervlakte 86 m2 (door plaatsen vaste trap stijgt woonopp. naar ca. 111 m2)
* Voor- en achtertuin (noordwesten) met stenen schuur;
* 4 slaapkamers;
* Gedeeltelijk dubbel glas, C.V. ketel (Nefit, 2010);
* Te moderniseren woning met diversen indeling/uitbreidingsmogelijkheden;
* Duinen, strand, bossen en Haarlem-centrum op minder dan 10 kilometer afstand;
* Bouwkundige keuring beschikbaar;
* Aanvaarding in overleg.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​