De laatste appartementen in de mooie nieuwe wijk Ringoevers te koop!

In het populaire Ringoevers komen luxe appartementen in het gebouw Havenzicht. De appartementen zijn circa 123 tot 132 m2 met een mooie buitenruimte (soms zelfs 2!). De appartementen hebben allen een ruime woonkamer met keuken en 2 tot zelfs 4 slaapkamers.

Neem met ons contact op en vraag naar de laatste status.

De eengezinswoningen zijn inmiddels verkocht.

Laatste editie van Ringoevers is in verkoop.
Buiten wonen met alle voorzieningen van een gezellig en authentiek dorp. Zo voelt Ringoevers, de nieuwe wijk van Hillegom. Drie deelplannen zijn al gereed, naar verwachting zullen de eerste woningen van het vierde deelplan (dat nu gebouwd wordt) eind dit jaar opgeleverd worden. De laatste toevoeging aan de wijk Ringoevers (deelplan vijf) is in verkoop.

Eerste bewoners zeer tevreden
Veel mensen maakten eerder naar volle tevredenheid de keuze voor Ringoevers. Er zijn al 226 woningen opgeleverd en er worden momenteel 74 woningen gebouwd die allemaal zijn verkocht. De reacties van de eerste bewoners variëren van “prachtig plan met veel afwisseling” tot “heel fijn wonen met een gezellige dorpskern om de hoek” en “heel centraal gelegen met alle voorzieningen op loopafstand”. Tja, na zoveel enthousiasme van de eerste bewoners is de keuze voor Ringoevers snel gemaakt.

Duurzaam wonen
Alle woningen van deelplan 5 worden aardgasloos gerealiseerd, zijn optimaal geïsoleerd, en worden met wtw voor de ventilatie en met zonnepanelen en opgeleverd. Dus tel uit je winst want als je nu toch een nieuwe start wilt maken, dan graag zo duurzaam mogelijk. Daarmee zijn de woningen voorbereid op de toekomst!

De verkoopbrochure en overige verkoopdocumentatie is digitaal beschikbaar op de website.