Elzenhof - Hillegom

PRE-SALE GESTART

Elzenhof wordt een mooie nieuwe wijk met nul op de meter welke bestaan uit rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

De rij- en hoekwoningen hebben een breedtemaat van ca. 5,40 meter en worden gerealiseerd in kleine woonblokjes van 6, 7 of 8 woningen. De rijwoningen variëren in lengte van ca. 9.40 meter tot 10.60 meter.

De twee-onder-een-kapwoningen met aanbouw/berging zijn gelegen aan een hofje en hebben een ruime kavel met parkeerplaats op eigen erf. Ze hebben aan de achterzijde een breedtemaat van maar liefst 8.10 meter.

Alle woningen worden afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping en voorzien van PV panelen.

Bekijk meer informatie op de website van Elzenhof of neem direct contact met ons op.

Hillegom visualisaties 16-12-2020_Standpunt 05 DEF
Hillegom visualisaties 16-12-2020_Standpunt 04 DEF
Hillegom visualisaties 16-12-2020_Standpunt 03 DEF
Hillegom visualisaties 16-12-2020_Standpunt 02 DEF
Hillegom visualisaties 16-12-2020_Standpunt 01 DEF

Alle woningen uitgevoerd als Nul-op-de-meter!

Nul op de Meter is het meest duurzame woonconcept van dit moment. Alle energie die nodig is voor de gebouw gebonden installaties zoals verwarming, ventilatie en verlichting wordt door de woning zelf opgewekt met zonnepanelen. De woningen wekken daarbovenop zelfs genoeg energie om te voorzien in het huishoudelijk verbruik. De CO2 uitstoot en de energielasten zijn bij deze woning nihil. Hierdoor kan je bij een aantal banken tot € 25.000 extra hypotheekruimte krijgen. Een Nul op de meter woning in Elzenhof is gasloos en wordt op een duurzame warmtebron aangesloten én je hebt 10 jaar Nul op de meter garantie. Met een Nul op de meter woning draag je bij aan een beter klimaat en een beter milieu én heb je lage energielasten!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel mij terug

Sassenheim - Regio Bollenstreek-Zuid

Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord ​

Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer​

Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland​